Conveni entre el Consell Esportiu del Tarragonès i l’Associació Projecte Solidari Drac Artcai

REDACCIÓ – Tarragona. 25/6/2023

Aquest divendres 23 de juny, el Consell Esportiu del Tarragonès va rubricar l’acord per seguir impulsant i potenciant l’Àrea de Cohesió Social i Solidària, conjuntament amb altres entitats; en aquest cas, implicant-se activament amb dos projectes força interessants i integradors dins nostre territori.

Es va procedir a la signatura del conveni amb l’Associació Projecte Solidari Drac Artcai, pel qual donem suport a diferents iniciatives, fins i tot conjuntes, bàsicament a partir de la generació d’activitats d’escacs en edat escolar o popular, amb l’objectiu d’apadrinar el lliurament de contes del Drac Artcai dirigits a infants hospitalitzats de la comarca.

Foto: La presidenta del Consell Esportiu del Tarragonès, Estefania Serrano, flanquejada per Jordi Marcer -esquerra- i Josep Antoni Mateu Valentines, representants de l’entitat. / CET

Hemeroteca

Tweets recents

Share This