La UD Torredembarra tanca l’any del centenari amb una gran festa i sumant ascensos i nous equips

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/6/2023

La Unió Deportiva Torredembarra torna a bategar amb força. L’entitat presidida per Antonio Montserrat tenia una prova de foc aquesta temporada amb l’any del centenari i el resultat final no pot ser més positiu. El club degà de l’esport a la Torre ha aconseguit una meritòria tercera posició a Tercera Catalana i per segon any s’ha apropat a un ascens, que ja no sembla un somni impossible.

A més a més, el club ha celebrat l’ascens de l’Aleví A a primera divisió, mentre que el Benjamí A, que ja militava a primera, ha assolit una meritòria quarta plaça. I més enllà de resultats, hi ha una dada que omple d’orgull a la UDT: des de benjamí fins a juvenil ha aconseguit per primer cop en anys tenir dos equips per franja d’edat i fins a quatre alevins.

Una de les altres grans notícies de la temporada és la recuperació de l’equip amateur femení 7, que ha  acabat en primera posició la segona fase de la lliga i fins i tot s’han endut el torneig FestaGol de Creixell. La UD Torredembarra ja treballa per poder tenir un equip cadet femení el curs vinent.

I, com ja va sent habitual, els veterans de la UDT s’han tornat a endur la lliga, així com la copa, demostrant una temporada més que són el millor equip de la demarcació de Tarragona.

Una gran festa per dir adeu a un gran any

El darrer partit de lliga del primer equip masculí va servir per organitzar un acte que ben segur que tindrà continuïtat. Tota la família de la UDT es va trobar per animar als grans, mentre que quan es va acabar el partit la gespa es va omplir d’inflables per als jugadors i jugadores de la base. Un sopar amb més de 350 persones va ajudar a agafar forces per seguir amb sortejos, música i parlaments per cloure un gran dia i un gran any.

El club vol agrair als patrocinadors que han acompanyat la UDT aquesta temporada, així com la tasca desinteressada de Badó Canyellas, Miki Ortega i Paco Salmeron i la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra. La UDT ja treballa en la pròxima temporada de la mà d’un programa social per poder fer créixer encara més l’entitat.

Foto: La Unió Deportiva Torredembarra ha mostrat múscul en aquest final de temporada, / CECIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This