El 45è Cros Popular Vila de Torredembarra es correrà el 5 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/6/2023

La Regidoria d’Esport, amb la direcció tècnica del Club d’Atletisme Torredembarra, organitza el 45è Cros Popular Vila de Torredembarra que es disputarà el proper 5 d’agost, a partir de les 19 hores, amb sortida i arribada a l’avinguda de Pompeu Fabra, tornant així a l’horari i espai habitual anterior a la pandèmia, cosa que garantirà més ombra i menys calor.

Les inscripcions del 45è Cros Popular estan obertes a través d’aquesta pàgina http://www.lasttiming.es/inscripciones. El preu d’inscripció és de 10 euros els adults i de 5 euros per a infants (de minis a cadets) i inclou samarreta tècnica, assegurança i avituallament. Es duran a terme fins al 4 d’agost.

El mateix 5 d’agost, de 10 a 12 hores, es podran realitzar inscripcions a la carpa d’organització ubicada a l’avinguda de Pompeu Fabra, davant la Biblioteca Mestra Maria Antònia. D’11 a 12 hores, es lliuraran els dorsals amb el xip electrònic i la samarreta commemorativa a les persones que hagin dut a terme les inscripcions també per internet. Les que no ho hagin fet podran retirar el dorsal mitja hora abans de la sortida del cros.

Foto: Imatge d’una edició anterior del cros torrenc. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This