El vendrellenc Pol Rovira guanya el X Campionat d’Escacs Júnior de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2023

Pol Rovira, del Vendrell, ha estat campió del X Campionat d’Escacs Júnior de Torredembarra, disputat aquest dissabte, 3 de juny, a la Gelateria La Italiana, a la plaça Aragó de Baix a Mar,, organitzat pel Club Escacs Torredembarra i amb el patrocini de la Gelateria Italiana. Una seixantena jugadors de fins a 14 anys d’arreu de Catalunya han pres part en el torneig.

Rovira va ser capaç de guanyar les set rondes i va avantatjar amb un punt a Jack Monclús, del Sitges. Amb 5,5 punts van quedar dos jugadors de l’Hospitalet de l’Infant: Daniel Tule i  Izan Viñuelas. Lukas Montero, cinquè amb 5 punts ha estat el millor classificat del Club Escacs Torredembarra. També amb 5 punts, en onzena posició, trobem un altre jove jugador torrenc, Arià Lirón.

Les seixanta places disponibles es van esgotar a mitja setmana, amb joves escaquistes d’arreu de Catalunya. En el torneig hi van participar jugadors federats i no federats de 14 anys com a màxim. Hi havia trofeus per als tres primers de cada categoria i la resta de participants rebran una medalla.

Foto: Una imatge del torneig, diputada a la Gelateria La Italiana. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This