Una seixantena de jugadors participaran el 3 de juny en el X Campionat d’Escacs Júnior

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/6/2023

La Gelateria La Italiana, a la plaça Aragó de Baix a Mar, acollirà aquest dissabte, 3 de juny, a partir de les cinc de la tarda, la desena edició del Campionat d’Escacs Júnior, organitzat pel Club Escacs Torredembarra i amb el patrocini de la Gelateria Italiana.

Les seixanta places disponibles es van esgotar a mitja setmana, amb joves escaquistes d’arreu de Catalunya. En el torneig hi poden participar jugadors federats i no federats de 14 anys com a màxim. Hi haurà trofeus per als tres primers de cada categoria i la resta de participants rebran una medalla.

Foto: Una imatge de l’edició del torneig de l’any passat. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This