El Club Billar Punt d’Atac, campió d’Espanya

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/5/2023

El Club Billar Punt d’Atac s’ha proclamat aquest mes de maig a Almussafes Campió d’Espanya de jocs de sèrie per equips. És el primer cop que el club torrenc assoleix aquest èxit i va ser després d’un torneig frec a frec amb CB Tarragona que es va resoldre en el desempat gràcies a que el Punt d’Atac havia acumulat més caramboles totals. L’enfrontament directe entre torrencs i tarragonins en la primera jornada va acabar en empat i amb l’Elda i Almussafes -els altres equips de la fase final a quatre- els van superar tots dos per idèntic resultat (2-1). Els dos conjunts de la demarcació tarragonina van acabar imbatuts.

Els equips en aquest campionat els equips estan integrats per tres jugadors i cada membre disputa una modalitat i se sumen els resultats parcials. En el cas de Torredembarra han estat Carles Tuset -Quadre 47/2-, Antonio Gutiérrez -Quadre 71/2- i Joan Espinasa -Banda-. Aquest campionat era el retorn a Punt d’Atac d’Antonio Gutiérrez, després d’acumular molta experiència en diversos clubs, el darrer el Molins de Rei. Amb el conjunt del Baix Llobregat va disputar el passat mes març el Campionat d’Europa, on va quedar cinquè. L’any vinent disputarà amb el CB Punt d’Atac el mateix torneig a França.

Bona temporada de Gutiérrez

Aquesta està sent una gran temporada per l’Antonio Gutiérrez, que a nivell individual. El mes de novembre passat va ser tercer al Campionat d’Espanya de Quadre 47/2 i el febrer va assolir el subcampionat estatal de Banda, la seva especialitat. Gutiérrez juga a billar des dels 15 anys, tot i que ho ha fet de forma discontinua per motius laborals. Després de jugar en clubs de Madrid, València o Granollers I les quatre darreres a Molins de Rei, està molt satisfet d’haver guanyat aquest campionat estatal amb el club del seu municipi. En l’horitzó està el Campionat d’Europa de jocs de sèrie, on és conscient que el nivell és molt alt, però el CB Punt d’Atac anirà a totes.

Foto: D’esquerra a dreta, Carles Tuset, Antonio Gutiérrez i Joan Espinasa. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This