El 23è Open Internacional d’Escacs de Torredembarra es disputarà de l’1 al 9 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/3/2023

L’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra ha fet públiques les bases de la 23a edició, que es disputarà de l’1 al 9 de juliol al Pavelló Municipal Sant Jordi. Organitzat pel Club Escacs Torredembarra, el torneig forma part del XIX Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs, del qual n’és un dels fundadors.

La principal novetat d’enguany és que ha augmentat la dotació dels premis primer classificat -700 euros- i segon classificat -450 eros- recuperant les quantitats d’abans de la pandèmia. Recordem que  l’obert torrenc no es va disputar ni els anys 2020 ni 2021 a causa del Covid. La resta de premis es mantenen igual, amb un total que frega els 3.000 euros.

El campionat es disputa amb un total de nou rondes en un grup únic i pel sistema suís. El ritme de joc és de 90 minuts per jugador amb un increment de 30 segons per jugada des de la primera. Les partides comencen a les 16:30 hores, excepte la última ronda, diumenge dia 9, que arrencarà a les 9:30 hores del matí. El torneig és vàlid per ELO i normes FIDE, FEDA i  FCE. Les inscripcions es podran fer fins el 29 de juny al telèfon 649 061 984 o al correu electrònic jordisalvat@outlook.com.

L’edició de l’any passat va arribar als 112 jugadors inscrits i el guanyador va ser Albert Castillo (Vila Olímpica) en una torneig molt igualat i que va acabar amb cinc jugadors empatats a 7 punts al capdavant de la classificació final. Carles Martín (CE Barcelona) i Ruslan Pogorelov (Salauris) van completar el podi.

Foto: Un moment de l’edició 2022 de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This