El torrenc Pol Fortuny, convocat amb la selecció espanyola de futbol sub-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/2/2023

Nou pas endavant en la prometedora carrera futbolística del torrenc Pol Fortuny: ha estat convocat per primer cop amb la selecció espanyola sub-19. És un premi a la seva consolidació els darrers anys en el Juvenil A del Reial Madrid, entrenat per Álvaro Arbeloa.

Seran els primers partits amb José Lana al capdavant d’Espanya sub-19 després de ser nomenat a finals de gener per al càrrec. Es tracta de dos enfrontaments amistosos, contra Noruega el 21 de febrer -18 hores- i el 23 de febrer -11 hores-, ambdós a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

Aquests partits serviran de preparació de cara a la Ronda Elit del proper mes de març. Espanya exercirà d’amfitriona, a Villanueva de la Serena i Don Benito (Extremadura) en el grup 3, enfrontant-se a Ucraïna, Dinamarca i Luxemburg entre el 22 i el 28 de març. Els guanyadors dels set minigrups s’uniran a Malta, com a amfitriona, en la fase final de l’Europeu que es disputarà del 3 al 16 de juliol.

De la llista de 24 jugadors, el club més representat és precisament el Reial Madrid, amb set integrants, entre ells, Pol Fortuny. El torrenc complirà 18 anys el proper 11 de març i va arribar al Reial Madrid l’any 2019 procedent del cadet de l’Espanyol, on va coincidir amb el també torrenc Roger Ciuró.

Foto: Pol Fortuny vesteix la samarreta blanca des de l’any 2019. / REAL MADRID

Hemeroteca

Tweets recents

Share This