Torredembarra acull dues competicions de gimnàstica rítmica aquest cap de setmana

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/2/2023

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de febrer, el Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra acollirà dues competicions de gimnàstica rítmica. D’una banda, aquest dissabte es disputarà la 1a Fase Copa Catalana Base Conjunts en categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. La prova s’iniciarà a les 10 hores i hi prendran part 18 conjunts d’arreu de Catalunya.

I el diumenge, 12 de febrer, tindrà lloc el 7è Trofeu Interclubs de Torredembarra de Gimnàstica Rítmica i 6è Memorial Gemma Casajús, qui va ser presidenta i fundadora de l’entitat. Hi prendran part 260 gimnastes de clubs d’arreu de l’Estat i de totes les gimnastes de competició i iniciació del Club Esportiu Rítmica Torredembarra. La competició es durà a terme, de 9 a 19 hores. El preu de l’entrada és de 3 euros.

L’organització va a càrrec del Club Esportiu Rítmica Torredembarra amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i de la Diputació de Tarragona. Els nivells de competició seran UCEC, Copa Catalana 2 i 3, Copa Catalana 4, 5 i 6, base, absolut, amb individuals i conjunts.

Foto: Imatge d’arxiu d’una competició de gimnàstica rítmica. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This