Torredembarra acull el 5 de febrer el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/2/2023

Aquest proper diumenge 5 de febrer es disputarà el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern 2023 a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra, en què participaran més d’una seixantena d’atletes del Club Pentatló de Tarragona, Club Pentatló Sant Boi ‘Llor’, Club Pentatló Esplugues, Club Trikids, Club Fasttriatló i Club Pentatló Torredembarra. Les categories participants van des de prebenjamins fins a màsters i les disciplines que es disputaran són natació, cursa i tir.

Els atletes del club torrenc participants són: Unai Diaz, Ian Saritama, Lluc Blanch, Nele Blanch, Gisela Gámez, Ylenia Gámez, Rim Kaffal, Walid Kaffal, Paula Laguna, Alejandro Maldonado, Miguel Angel Valderrama, Adrián Cimpoeru, Cristian Galofre, Iman Cherifi i Marta Camps.

Està previst que la prova comenci a les 10 hores i finalitzi aproximadament a les 14 hores. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Imatge d’arxiu d’una competició de pentatló. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This