El Club d’Escacs Torredembarra homenatja Lluis Olivé en un torneig ‘in memoriam’, que guanya la Lira Vendrellenca

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/12/2022

Aquest diumenge, 18 de desembre, s’ha disputat el Torneig ‘In Memoriam’ Lluís Olivé, organitzat pel Club d’Escacs Torredembarra, amb la participació de cinc equips de quatre jugadors cada un: dos conjunts del club local, Lira Vendrellenca. Vilafranca i Vila-rodona. El campionat, que s’ha disputat al local social de l’entitat torrenca, amb partides de 15 minuts per jugador i amb sistema de puntuació olímpic.

S’ha imposat la Lira Vendrellenca amb 15,5 punts, seguit del Torredembarra A (13,5) i ha completat el podi el Vilafranca (11,5). La classificació ha seguit amb el Vila-rodona (11) i el Torredembarra B (8,5).

Després del lliurament de premis, s’ha homenatjat Lluís Olivé (1932-2020), que va ser fundador i tresorer del Club d’Escacs Torredembarra (1981-1998). La família ha rebut una pintura, un retrat l’Olivé. realitzada per l’artista i secretari de l’entitat, Josep Antoni Nieves.

Foto: Una de les filles de Lluís Olivé rebent la pintura del seu pare, Lluís Olivé. A baix, jugadors del Club Escacs Torredembarra amb el trofeu de subcampions. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This