Èxit de la Festa de l’Esport en la seva sisena edició

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/10/2022

Després de dos anys sense poder celebrar-se, la Festa de l’Esport de Torredembarra ha tornat aquest diumenge, 30 d’octubre, amb gran èxit de participació. L’afluència de públic, principalment familiar. deixa xifres elevades com les 3.554 persones que van accedir al Pavelló Municipal Sant Jordi durant tota la jornada o les 1.395 que ho van fer entre pista i sala polivalent. A més, es van entregar un total de 700 dorsals i 350 samarretes a les persones que van participar a un mínim de 5 activitats diferents. I més d’un centenar, es van quedar a dinar la paella popular.

Pel que fa a la procedència dels participants, aquests provenien de Torredembarra i altres poblacions com Altafulla, la Riera de Gaià, la Pobla de Montornès, Tarragona i Barcelona. Totes les activitats esportives van tenir una excel·lent participació i l’esport adaptat, tant  voleibol com bàsquet, van tenir una molt bona acollida.

El regidor d’Esport, Raúl García, celebra la gran resposta del públic i agraeix totes les entitats i clubs que han col·laborat en l’organització, ja que tot plegat fa possible que la Festa de l’Esport sigui un èxit.

Foto: Gran afluència de públic a la Festa de l’Esport de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This