La Riera de Gaià i el Catllar també acolliran tornejos del Circuit del Drac Artcai d’escacs solidaris

REDACCIÓ – La Riera de Gaià / El Catllar, 19/10/2022

Després dels tornejos disputats aquest estiu al Bar musical NO SE, el Casal municipal de Creixell i el Càmping La Gavina també d’aquest municipi, el Circuit Drac Artcai d’escacs solidaris tindrà dos nous tornejos properament al Baix Gaià, concretament a la Riera de Gaià i el Catllar.

A la Riera de Gaià, el torneig es disputarà el diumenge 30 d’octubre, a partir de les cinc de la tarda al Casal municipal i al Catllar, la cita és el dissabte 12 de novembre, a les cinc de la tarda al Centre Cultural.

Organitzats per l’Associació Drac Artcai  amb la col·laboració del Club Escacs Torredembarra, estan obert a jugadors federats i no federats. La inscripció costa 5 euros i es pot der per whatsapp als telèfons 606 342 947 i 620 090 377. El ritme de joc és e 5 minuts més 3 segons/jugada per a cada jugador i es diputaran 7 o 8 rondes. És un torneig vàlid per ELO català.

Un dels motius principals d’aquests Tornejos d’Escacs Solidaris Drac Artcai, és que gràcies a la vostra participació en jugar, molts nens malalts hospitalitzats obtindran de regal contes del Drac Artcai.

Foto: Una imatge del 1r Torneig Solidari Drc Artcai disputat al bar musical NO SE de Torredembarra. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This