El torrenc Marc Álvarez renova amb el Nàstic fins el 2025 i ja és jugador del primer equip

REDACCIÓ – Tarragona, 14/10/2022

El primer equip del Nàstic compta des d’ara amb un jugador torrenc. El club tarragoní i Marc Álvarez García han signat aquest dijous, 13 d’octubre, l’ampliació del contracte entre les parts, fins al 30 de juny de 2025, passant a ser jugador de ple dret del primer equip. El jugador ha signat el nou contracte amb el president de l’entitat, Josep Maria Andreu; i el director esportiu, David Comamala.

L’extrem torrenc seguirà defensant els interessos del club on s’ha format i l’ha vist créixer, el Gimnàstic de Tarragona. Després de 7 campanyes progressant al planter grana, aquesta temporada s’ha guanyat per mèrits propis estar sota les ordres de Raül Agné. Álvarez hi va arribar com a cadet.

El debut amb el primer equip grana del jugador torrenc es va produir al Nou Estadi contra el Logroñés el passat 28 d’agost, amb  21 anys acabats. En aquell partit va ser titular, va marcar un gol i va participar activament en l’altre gol local. Aquesta temporada, Marc Álvarez ha participat en sis partits de Lliga i cinc d’ells com a titular.

Foto: D’esquerra a dreta, Marc Álvarez, Josep Maria Andreu i David Comamala durant l’acte de signatura. / GIMNÀSTIC TARRAGONA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This