El Club Excursionisme Torredembarra celebra el seu desè aniversari amb diversos actes

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/7/2022

El Club Excursionisme Torredembarra està d’aniversari enguany, Concretament el desè. I ho celebraran del amb la projecció de documentals amb la participació dels seus protagonistes, una sortida a Montserrat i un concurs fotogràfic. També la tradicional sortida nocturna, que enguany se celebrarà el proper 20 d’agost, amplia a 300 les places per a participar-hi.

El primer dels tres documentals que es projectaran serà el de l’explorador i naturalista Nacho Dean el 30 de setembre. Seguiran ‘Nepal, el país dels sentits’, sobre el repte esportiu, educatiu, sanitari i social de Raquel García el 7 d’octubre i ‘La conquesta els catorze’ de l’alpinista Ferran Latorre el 14 d’octubre.sobre l’ascens als catorze cims que superen els 8.000 metres Tots tres documentals comptaran ama la presència dels protagonistes i es projectaran  al Casal Municipal a les 19:30 hores.

El diumenge 16 d’octubre la proposta és una sortida guiada per Montserrat, amb una recorregut de 7,7 quilòmetres i un desnivell de 500 metres amb una durada de 6 hores. La sortida serà les 7:00 hores del Pàrquing Mañé i Flaquer. Caldrà inscriure’s al correu electrònic excursionista@outlook.com. A més, fiins el 31 d’octubre podeu participar al Concurs fotogràfic amb diverses categories i obert als socis i no socis. Trobareu més informació AQUÍ.

El president del Club Excursionisme Torredembarra, Matís Redondo, destaca que és de les entitats excursionistes catalanes que més sortides realitzen amb gairebé una quarantena a l’any, que combinen les que fan pel municipi i el Baix Gaià a l’alta muntanya i fins i tot dues a l’Himalaia. Recentment han posat en marxa el grup d’iniciació, dirigit a infants i joves de 6 a 12 anys i estan oberts a obrir noves seccions si algun soci s’hi posa al capdavant, com BTT o marxa aquàtica.

Redondo destaca que del centenar de socis del Club Excursionisme Torredembarra una part important són de fora del municipi, des de Tarragona o Salou a Barcelona. La quota anual és 25 euros, mentre que el segon membre de la família en paga 20 i els fills només 10.  El contacte amb l’entitat és el correu electrònic excursionista@outlook.com i el local social està al Pavelló poliesportiu Sant Jordi.

Aquest estiu no faltarà la tradicional sortida nocturna entre Tarragona i Torredembarra. Serà el 20 d’agost i se sortirà del costat del Pavelló municipal. S’ha obert a totes les entitats de Torredembarra per atraure participants i voluntaris. Aquesta sortida, de la qual se’n va fer la primera edició el 2012, va ser l’origen de la creació de l’entitat, que es va començar a gestar el 2012 i el registre legal va arribar el gener de 2013.

Foto: Ferran Latorre serà un dels protagonistes dels tres documentals que es projectaran al Casal municipal. / CLUB EXCURSIONISME TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This