El jugador torrenc de futbol platja Adrián Frutos es retira

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/8/2022

El torrenc Adrián Frutos ha decidit posar punt i final a la seva carrera professional com a jugador de futbol platja aquest estiu. S’acomiada després de 10 anys de carrera amb tres títols de lliga amb el Llevant i 71 internacionalitats amb la Selecció espanyola.

La lesió que va patir l’any passat, i la manca de preparació d’engany han motivat aquesta decisió meditada durant el darrer any- També ha tingut en compte el vessant familiar.

Preguntat a Altafulla Ràdio per allò que ha estat més important en la carrera com a futbolista, ha estat incapaç de quedar-se amb una única cosa. En global, ha assegurat que “el que no m’ha donat el futbol en 30 anys, m’ho ha donat el futbol platja en 10”. Frutos tampoc pot escollir un moment determinat com el més important, i és que afortunadament, n’ha viscut molts. Alguns millors que altres, com tot a la vida, però al final cada situació l’ha fet millorar en tots els aspectes. Això sí, els darrers títols assolits amb el Llevant, acompanyat dels altres torrencs, han estat un bon final.

L’inici de la carrera d’Adrián Frutos va ser amb els Xiri’s de Torredembarra, que posteriorment van derivar en el Nàstic Xiri’s de Torredembarra. Després va passar per diversos equips com el CD Murcia, el Playas de Mazarrón, el Terracina o los Leones Indomables, amb els quals va assolir el Campionat de Trinitat i Tobago. A nivell de clubs, però, la major experiència ha estat amb el Llevant, amb el qual ha aconseguit tres títols de lliga, dos de copa, dues supercopes i un bronze en l’Euro Winners Cup. També cal destacar la lliga alemanya amb l’ Ibbenbürener el 2020, i la copa i la supercopa d’Espanya amb el San Francisco el 2021.

Quant a la Selecció Espanyola, va debutar el 2014 de la mà de Joaquín Alonso. L’ha representada 71 vegades, anotant 31 goles. En el seu palmarès figuren els subcampionats en la Persian Cup (2018), la Bahamas Cup (2018) i el Mundialet (2018). També la uqrta a plaça en l’Europeu de 2017. El 2018, a més, va ser nominat al Millor Gol de l’Any, que finalment recolliria el seu company i amic, Edu Suárez.

Després de la retirada, Adrián Frutos estarà un temps apartat del futbol platja, i se centrarà en la coordinació de la UD Torredembarra. És l’any del centenari, i “volem que sigui espectacular”, ha sentenciat.

Foto: Adrián Frutos ha estat 71 cops internacional amb la selecció espanyola. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This