Domènec Lladó (Bikepark BAUHAUS Torredembarra), subcampió del món

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/8/2022

El pilot del Domènec Lladó del Bikepark BAUHAUS Torredembarra s’ha proclamat subcampió del Món en la modalitat de Biketrial (BIU) en la màxima categoria Elit, en la prova disputada a Reinosa (Cantabria).

El pilot del club torrenc va participar en aquesta edició de dos dies de competició. El primer dia tenia 10 zones a dues voltes i una mica més de 6 hores de cursa. Va acabar segon darrera del txec V. Kolar. La segona jornada, amb 9 zones a dues voltes i 6 hores de cursa, va aconseguir la victòria, però no va ser suficient per retallar la diferència de punts amb el txec. Va faltar poc, molt poc, només tres punts de diferència.

Des de l’entitat es mostren molt satisfets amb aquesta fita de Domènec Lladó, ja que va ser un dels fitxatges del club el 2021 amb el podi mundial de Biketrial com un dels objectius.

Foto: Domènec Lladó pujant al segon lloc del podi al campionat del món de bike trial. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This