David Belmonte (Bikepark BAUHAUS Torredembarra) acaba 7è en el Campionat d’Europa de BTT

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/8/2022

David Belmonte i Marc Faro, del Bikepark BAUHAUS Torredembarra van estar la setmana passada a Capriasca (Suïssa)  en 4 dies de competicions en  el Campionat d’Europa de BTT. En el primer dia es va ser la crono individual, en què Belmonte va acabar 42è i Faro, 87è, d’un total de 340 inscrits en la categoria infantil.

El segon dia es va fer el Team relay -relleus d’equips-, en què van arribar a rodar dels 40 primers, però una avaria els va deixar en la posició 95. El tercer dia va arribar el torn de l’Eliminator, eliminatòries individuals al sprint, en què va participar David Belmonte i es va classificar  per la crono, on només entraven 65 primers. Va fer unes curses increïbles i va arribar a semifinals acabant setè d’Europa.

Finalment, el quart dia es va fer la cursa individual, en què Belmonte acabar 39è  -després de dues caigudes- i Faro, 52è. Una gran experiència i aprenentatge, amb resultats espectaculars. Cal recordar que tots dos pilots són de primer any de categoria infantil.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This