Doble cita escaquística al Baix Gaià aquest segon cap de setmana d’agost

REDACCIÓ – El Catllar / Torredembarra – 11/8/2022

El primer estiu sense restriccions a causa de la pandèmia ha provocat el retorn de campionats d’escacs clàssics aquest estiu al Baix Gaià després de dos anys d’absència. Primer a ser el 9è Campionat d’Escacs Junior de Torredembarra el mes de juny i després l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra, amb la seva 22a edició del 2 al 10 de juliol. I aquest segon cap de setmana d’agost arriba una doble cita, en aquest caps de partides a cinc minuts per jugador.

Aquest dissabte, 13 d’agost, a partir de les 10 hores al Centre Cultural del Catllar es disputarà el V Open de de Partides Llampec d’Escacs, amb inscripció gratuïta AQUÍ. El torneig està coorganitzat pel Club d’Escacs Torredembarra i l’Ajuntament del Catllar.

L’endemà, a partir de les 17 hores, es disputarà a la plaça Mossèn Joaquim Boronat acollirà la novena edició de l’Obert Llampec Torredembarra, organitzat també pel Club d’Escacs Torredembarra. Us podeu inscriure AQUí.

Foto: Una imatge del darrer Open Internacional d’Escacs de Torredembarra. disputat a inicis de juliol. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This