El manresà Xavier Rodríguez i la tarragonina Maria Lázaro guanya el 44è Cros Popular Vila de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/8/2022

Xavier Rodríguez (Avinent Maresa) es va imposar aquest diumenge, 7 d’agost, en la 44a edició del Cros Popular Vila de Torredembarra, que tornava a la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia. Rodríguez va cobrir els 6,3 quilòmetres del circuit urbà, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal, en 21:26  superant a Ángel Martínez (FACVAC), amb 21:34, i Gerard Ribé (CA Torredembarra), amb 21:42.

La primera classificada femenina, 16a a la general,  va ser Maria Lázaro (Athleic Track Tarragona), amb 23:52, seguida de Katherine Chaplin (Bikepark Torredembarra), 28a amb 25:49, i Magdala Navarro (Bikepark Torredembarra), 42a amb 28:23.

En la prova adulta hi van prendre part un total de 163 atletes, El cros es va completar amb les curses de prebenjamins (0,5 quilòmetres), benjamins i alevins (1 km) i cadets (1,5 km).

Podeu consultar els resultats complets AQUI.

Foto: Una imatge de la sortida de la cursa. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This