Dos cadets torrencs queden a les portes del bronze en el Campionat d’Espanya de futbol platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/8/2022

Els jugadors del CF Platja Torredembarra Víctor Pijuan i Óscar Díaz han estat a punt de penjar-se la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya. Tots dos han format part de la selecció catalana cadet masculina d’aquest esport que han disputat aquest torneig entre el 3 i el 5 d’agost.

Amb cinc gols en l’últim període, una voluntariosa Catalunya ha reaccionat massa tard i no ha pogut completar la remuntada davant una pràctica Selecció de les Illes Balears (5-7). A la seu d’El Viso, a la província de Còrdova, en el partit pel tercer i quart lloc, el canvi d’actitud en el tram final ha fet creure el combinat dirigit per Dani Haro en les seves opcions, remant fins al final per quedar-se a tocar de la riba.

La catalana cadet havia quedat imbatuda i primera de grup en la primera fase, derrotant Castella la Manxa (3-7) i Balears (7-13) i empatant amb Galícia. En les semifinals, el combinat català va perdre amb Andalusia (3-4), tot i començar guanyant 3-0. Amb l’empat a tres, el catalans van fallar un penal i en el descompte els amfitrions van establir el definitiu 3-4.

Foto: Una imatge de la selecció catalana cadet masculina. / FCF

Hemeroteca

Tweets recents

Share This