Roger Ciuró signa el seu primer contracte professional amb l’Espanyol

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/7/2022

El jove jugador de Torredembarra Roger Ciuró ha fet un nou salt en la seva carrera futbolística amb la signatura del seu primer contracte com a professional, que el lliga durant tres anys a l’Espanyol.  D’aquesta manera, el migcampista torrenc tindrà una nòmina i una clàusula de rescissió, i deixarà enrere el contracte de formació que tenia fins ara.

Ciuró, que complirà 18 anys el gener vinent, va arribar al club blanc-iblau procedent del Nàstic fa quatre temporades.  Aquesta ha estat la primera campanya del migcampista torrenc com a juvenil al segon equip, a la Divisió Nacional, a les ordres de Javi Chica. La temporada 2022-2023 s’incorporarà al primer equip juvenil de l’Espanyol, que entrena Xavi Corominas.

Foto: Roger Ciuró signant el seu primer contracte professional amb l’Espanyol. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This