Gerard Bailo aconsegueix el segon lloc en el debut al Campionat del mon de dirt track i Èric Reverté és setè

REDACIÓ – La Pobla de Montornès, 21/7/2022

Els pilots del Baix Gaià han començat amb bon peu el Campionat del mon de dirt track 2022 en la prova disputada aquest darrera cap de setmana a la circuit de la localitat alemanya de Diedenbergen, amb la participació de 32 pilots de diferents països.

El pilot de la Pobla de Montornès  Gerard Bailo va aconseguir una meritòria segona posició i el jove pilot de tan sols 17 anys Eric Reverté, de Salomó, va assolir el setè lloc en la seva primera participació en una prova del Campionat Mundial de Dirt Track de la màxima categoria.

Bailo va guanyar tres mànegues classificatòries i en una altra va quedar en tercera posició i amb aquests resultats es va classificar per la Gran Final, on va acabar segon després d’un avançament molt arriscat en la segona volta.

Eric Reverté va tenir te problemes amb la posada a punt de la suspensió en la primera mànega classificatòria i va quedar ser vuitè i, a partir d’aquí, va aconseguir posar la suspensió al punt correcte per la pista i, de les altres tres mànegues, en va guanyar dos i en una altra va ser tercer. Va haver d’anar a la repesca ,una manega de vuit pilots en què només passen a la Gran Final els dos primers classificats, i Reverté va aconseguir guanyar-la. A la Gran Final, després de diversos avançaments va aconseguir la setena posició.

La pròxima cursa es disputarà al 3 de setembre a França, a la ciutat de Morizès.

Foto: Un moment de la cursa al circuit alemany de Diedenbergen. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This