Torredembarra acull aquest 17 de juliol el I Torneig d’Escacs Solidari Drac Artcai

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/7/2022

Nova cita escaquística a Torredembarra aquest diumenge, 17 de juliol, amb la disputa del I Torneig d’Escacs Solidari Drac Artcai. Organitzat pel Drac Artcai i Club Escacs Torredembarra, es jugarà a partir de de les 16:30 hores al Bar musical NO SE.

El torneig es juga pel sistema suís a vuit rondes. La inscripció costa 3 euros per a tots els jugadors amb llicència federativa i 5 euros als no avaluats. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer als telèfons 620 090 377 i 606 342 947. El ritme de joc és de 5 minuts per a cada jugador i el torneig vàlid per ELO.

Hi ha trofeus per als res primers Classificats General i també: primer classificat Tram 1000-1699; primer classificat Tram 1700-1849; primer classificat Tram 1850-1999; primer classificat Veterà i tres Primers classificats Sub-14. Els premis no seran acumulatius.

El Drac Artcai es un projecte solidari a través dels qual aquest personatge visita als nens malalts hospitalitzats i els regala el seu conte, gràcies al suport d’empreses, Ajuntaments, entitats, associacions, clubs, etc… També fomenta els escacs a través de tornejos solidaris com el que es disputa a Torredembarra, les inscripcions dels quals es dediquen al projecte solidari.

Foto: El Drac Artcai visitant nens malalts en un hospital. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This