La Copa Catalana Solo Dance de Patinatge es disputa el aquest cap de setmana a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/7/2022

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de juliol tindrà lloc al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, la Copa Catalana de Solo Dance, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge i el Club de Patinatge de Torredembarra, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. Hi participaran 15 clubs d’arreu de Catalunya amb 62 patinadores/ors.

Les patinadores locals que disputaran la Copa seran: Emma Asensio, Claudia Cano, Janet Jordan, Ivette Sanchez, Judit Navas, Ainhoa Sanchez, Aina Sumoy, Aina Fernandes, Vera Siles, Marta Monserrat, Meritxell Boronat. Les parelles de Dansa Ot Font i Lidia Alomà i Joan Jardí i Ainhoa Garcia realitzaran en la mateixa jornada un Trofeu de parelles de Dansa.

L’horari del campionat serà dissabte, de 15 a 20.30 hores i diumenge, de 10 a 14 hores.

Foto: El patinatge de nivell torna al pavelló Sant Jordi de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This