S’obren les inscripcions del 44è Cros Popular Vila de Torredembarra, que es disputarà el 7 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/6/2022

La Regidoria d’Esport, amb la direcció tècnica del Club d’Atletisme Torredembarra, organitza el 44è Cros Popular Vila de Torredembarra que es disputarà el proper 7 d’agost, a partir de les 9 hores, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal, realitzant un circuit urbà de 6 quilòmetres.

Les inscripcions del 44è Cros Popular (10 euros) es realitzaran de l’1 de juliol al 6 d’agost a través de la pàgina http://www.lasttiming.es/inscripciones. El preu d’inscripció inclou samarreta commemorativa, assegurança, beguda i 2 euros que aniran íntegrament destinats a Càritas Torredembarra.

Es podran realitzar inscripcions presencials al Pavelló Municipal Sant Jordi el dissabte 6 d’agost, de 10 h a 12 hores, i es lliurarà el dorsal codificat. Els participants que ja hagin realitzat la inscripció per internet podran retirar el dorsal amb xip electrònic i la samarreta commemorativa el dissabte 6 d’agost, d’11 a 12 hores, al mateix Pavelló. Els que no hagin retirat el xip electrònic ho podran fer el mateix dia de la cursa, 1 hora abans de la sortida programada.

Foto: Una imatge d’arxiu del Cros Torredembarra. / AJ: TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This