Obertes les inscripcions a la 21a Travessia Nedant-Memorial Fermí Morera

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/6/2022

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament té obertes les inscripcions a la 21a Travessia Nedant-Memorial Fermí Morera, que tindrà lloc el proper 9 de juliol, després de dos anys sense haver-se pogut realitzar la prova. L’organització va a càrrec de la Regidoria d’Esport i compta amb la direcció tècnica del Club Natació Sincronitzada Torredembarra i la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar, del Club Marítim Torredembarra i de Protecció Civil de Torredembarra. Aquesta prova s’inclou en el Circuit Català de Travessies i, per tant, és puntuable per als participants. Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç.

Una vegada dut a terme el tràmit en línia, les inscripcions s’hauran de trametre a les oficines del carrer Rosella s/n (Zona Esportiva Municipal), telèfon 977 64 00 25 ext.862 o bé per correu electrònic esport@torredembarra.cat. La data de finalització d’inscripció serà el proper 4 de juliol. El preu de la inscripció anticipada és de 5 euros per als menors i 10 euros per a la categoria absoluta.

Com cada any, hi ha dues travessies. La ‘Travessia de Menors’, amb diferents categories i amb un recorregut de 500 metres, sortida a les 10.30 hores, davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar, fent un circuit. La ‘Travessia Absoluta’ té un recorregut de 2.200 metres, amb sortida a les 11 hores, també davant del Bloc de la Platja de Baix a Mar i arribada al mateix lloc.

Foto: Una imatge de la darrera edició de la prova. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This