L’ucraïnès Marcel Angel Taratyka (CE Vilafranca) guanya el 9è Campionat d’Escacs Junior de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2022

El jugador ucraïnès de deu anys Marcel Angel Taratyka (CE Vilafranca) ha guanyat la novena edició del Campionat d’Escacs Junior, disputat a Torredembarra aquest dissabte, 4 de juny. Han completat el podi Pau Mulet (CE Mollet) i Biel Vera (Lira Vendrellenca). Tots tres jugadors han acabat amb 6 punts de 7 possibles i s’ha hagut de recórrer al desempat per decidir el títol d’un torneig que torna després de dos anys sense fer-se per la pandèmia i ha comptat amb una cinquantena de jugadors d’arreu de Catalunya. El millor jugador del CE Torredembarra ha estat Arià Lirón, 6è amb 5,5 punts.

Taratyka ha basat el seu triomf en sis victòries en les primeres sis rondes. En la tanda definitiva, el jove ucraïnès s’enfrontava al número u del rànquing, Pau Mulet, que tenia un punt menys. Mulet ha aprofitat un error de Taratyka per guanyar-lo i empatar-lo a sis punts. En el segon tauler, Biel Vera, que només havia perdut contra l’ucraïnès, ha derrotat el reusenc Pau Martínez i també ha sumat 6 punts. Precisament Vera havia derrotat Mulet en la tercera ronda. El desempat ha decidit el títol a favor de Taratyka.

El torneig s’ha disputat a la plaça Aragó, a Baix a mar, davant de la Gelateria Italiana, el patrocinador únic d’aquest esdeveniment organitzat pel Club Escacs Torredembarra. Les partides eren de ritme llampec -a 8 minuts per jugador-. Tots els participants estaven convidats a berenar per la Gelateria Italiana. Hi han trofeus per les diferents categories -sub-8, sub-10 i sub-12- i tots els participants tenien medalla.

Foto: Els tres jugadors que han completat el podi del 9è Campionat d’Escacs Júnior amb les autoritats. / CE TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This