El 25 de juny torna la Mediterranean Race a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/6/2022

El proper dissabte 25 de juny tindrà lloc una nova edició de la Mediterranean Race que, des de l’any 2009, organitzen les regidories de Turisme i d’Esport, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló.

La Mediterranean Race és una festa de l’esport i la natura en forma d’aqualtló. S’iniciarà a les 8.30 hores, al passeig de Rafael Campalans, davant de la Casona- seu de l’Oficina de Turisme. A continuació, els participants realitzaran una cursa a peu de 5 quilòmetres passant pel passeig Marítim i part de la platja dels Muntanyans i acte seguit faran el recorregut a la inversa fins arribar de nou davant la Casona on faran, a la platja de la Paella, un circuit nedant de 2 quilòmetres.

Un cop finalitzat el circuit de natació tornaran a fer la mateixa cursa a peu que a l’inici, finalitzant davant l’Oficina de Turisme. En cas de mal temps, el circuit nedant es realitzarà dins el port esportiu i la cursa a peu es farà pel mateix recorregut previst.

La inscripció és pot realitzar AQUÏ.

Foto: La costa torrenca torna a albergar una prova esportiva. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This