Torredembarra el 4 de juny aplegarà una cinquantena d’infants en el 9è Campionat d’Escacs Júnior

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/6/2022

Després de l’aturada de dos anys a causa de la pandèmia torna el Campionat Escacs Júnior, un dels tornejos de referència a la demarcació tarragonina entre els escacs de base i que enguany arriba a la novena edició. Serà aquest dissabte, 4 de juny, a partir de les cinc de la tarda a plaça Aragó, a Baix a mar, davant de la Gelateria Italiana, el patrocinador únic d’aquest esdeveniment organitzat pel Club Escacs Torredembarra.

La inscripció s’ha tancat en arribar a la cinquantena de places disponibles. En el torneig hi participaran nens i nens de 6 a 12 anys d’arreu del país. El número u del rànquing serà Pau Mulet (CE Mollet), seguit de dos vilafranquins: Iram Martínez i David Gorena. En el quart lloc trobem el primer tarragoní, Cristia Duran i el segueix el primer jugador del CE Torredembarra, Arià Lirón. El més petit de tots és Kai Pinyol, que complirà el set anys el mateix dia del torneig.

Les partides són de ritme llampec -a 5 minuts per jugador- i vàlides per al rànquing ELO. Tots els participants estaran convidats a berenar per la Gelateria Italiana, Hi ha trofeus per les diferents categories -sub-8, sub-10 i sub-12- i tots els participants tindran medalla.

Foto: Imatge d’una de les edicions anteriors d’aquest torneig. / CE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This