Àngel Batlle guanya a la Copa Osona en màster30

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/5/2022

El pilot del Bikepark Bauhaus Torredembarra Àngel Batlle ha demostrat que està recuperat de la lesió intercostal que l’ha afectat els darrers mesos i ha guanyat en categoria màster30 la Copa Osona, disputada a Vic aquest diumenge, 22 de maig. Aquesta prova donava punts pel rànquing internacional, cosa va fer que hi hagués bona participació a totes les categories.

No van tenir tan bona sort els altres pilots del Bikepark Bauhaus Torredembarra. Domènec Lladó, en la màxima categoria, es va haver de retirar per caiguda i un possible esquinç al turmell. Espera recuperar-se aquesta setmana per a poder participar a la Copa del Món, que es disputarà també a Vic del proper cap de setmana.

Israel Mesa no va tenir bona sort en R2 (cadet), Martí Lombarte va ser 7è en Open blau i Ot Garreta, també 7è en Benjamí.

D’altra banda, en la marxa BTT a Miami Platja, Marc Capellades va ser tercer i Leo Marzal, quart en sub-23.

Foto: Àngel Batlle ha estat acompanyat de la seva filla a dalt del podi. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This