Torredembarra acull aquest 21 de maig la 2a Copa Catalana de Caic de Mar amb 43 embarcacions

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/5/2022

Torredembarra acull aquest dissabte, 21 de maig, la 2a Copa Catalana de Caic de Mar que organitza el Club Marítim Torredembarra i la Federació Catalana de Piragüisme amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. Hi prendran part un total de 24 embarcacions en la modalitat de curta distància (7.000 metres) i 19 embarcacions en la de llarga distància (14.000 metres). Els participants provenen del CN Banyoles, RCN Tarragona, CV Platja Llarga, CP Barcelona i independents.

La benvinguda als participants tindrà lloc a les 9 h. A les 10 hores, es realitzarà un clínic impartit pel palista Albert Corominas, entrenador del Club Natació Banyoles i sotscampió del món de K2. A les 11 hores, tindrà lloc la sortida de la regata de recorregut curt i a les 12.30 hores, la del recorregut llarg. A les 14 hores, està prevista l’entrega de premis, seguida d’un dinar i la cloenda, a les 17.30 hores.

Foto: Un moment de la primera prova de la Copa Catalana de Caiac de Mar. / CNT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This