Més de 500 esportistes participaran en la Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla. 29/4/2022

Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la 13a edició de la Cursa 1 de Maig que tornarà amb normalitat aquest diumenge a l’entorn del Castell.

Està previst que hi participin més de 500 esportistes entre les curses infantils, la cursa ‘Corre amb un amic’, l’Open de 5 quilòmetres i la prova de relleus mixtos. Aquesta darrera és la gran novetat d’aquesta edició que, com ha remarcat el president dels Atletes d’Altafulla, Jordi Ribé, dona l’opció de participar amb parelles i fer una part del circuït amb una distància de 2,8 i 2,1 km per parts. La sortida del primer relleu es realitzarà simultàniament amb la cursa Open de 5 km.

La festa de l’atletisme altafullenc començarà a les 9:45 hores amb l’inici de les curses infantils davant del Castell d’Altafulla, amb una participació d’uns 400 infants, i seguirà, amb la modalitat ‘Corre amb un amic’, per a infants amb capacitats disfuncionals.

Com és habitual en cada edició, la jornada la tancarà la Cursa Open de 5 km per a majors de 16 anys on, de moment, hi participaran uns 150 atletes. La prova començarà a les 11:30 hores i recorrerà part del centre de la vila en un recorregut de dues voltes.

Les inscripcions per a la cursa d’adults encara estan obertes. Avui divendres acaba el termini per apuntar-se, a un preu de 13 euros, tot i que diumenge també serà possible, amb una inscripció de 16 euros.

D’altra banda, l’organització instal·larà com és habitual diferents inflables per al gaudi de la canalla, entre d’altres sorpreses. Un euro de cada inscripció anirà destinada a les persones refugiades que fugen de la guerra d’Ucraïna, a través d’ACNUR.

Foto: Altafulla tornarà a acollir desenes de corredors aquest primer dia de maig. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This