El Roses Platja A, campió de la I Llorenç Beach Soccer després de derrotar el Cup CFP Torredembarra (4-2)

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/4/2022

La primera edició de la Llorenç Beach Soccer Cup ja té guanyador. El Roses Platja A se ha alçat amb el títol de la competició aquest diumenge, 17 d’abril, després de vèncer en la final per 4 a 2 al CFP Torredembarra. L’equip gironí es converteix d’aquesta manera en el primer campió de la competició, batejada amb el nom del Millor Jugador del Món 2018 i actual seleccionador català absolut, que es disputa a Torredembarra.

El partit ha estat marcat per la gran remuntada del Roses en el tercer període. El Torredembarra ha començat obrint el marcador en el primer temps amb el 0 a 1. Els d’Adrián Frutos aconseguien el segon punt en la segona meitat. Però ha estat en el tercer temps quan s’ha acabat decidint el partit amb el pas al capdavant dels de Dani Haro, que han acabat alçant la copa.

La tercera posició ha estat per a l’Escola RA10, que s’ha imposat per 10 a 2 al Roses Platja B, que ha aconseguit la quarta plaça en un partit on s’ha evidenciat la superioritat dels de Ramiro Amarelle, que han demostrat ser un grup més compacte. El cinquè lloc se l’ha emportat El CFPT Tarragona i la sisena posició ha estat per a Torre Futsal.

Pel que fa als trofeus individuals, l’MVP ha estat per a Biel Rius (CFP Torredembarra), el premi al màxim Golejador per a Marc Font (CFP Torredembarra), i el de Millor Porter per a Brais González (Escola RA10).

Aquesta primera edició ha comptat a més amb dos esments especials. La primera per a Joaquín López com a exemple de capacitat de superació, i la segona per a la portera Xènia Casadó com a única dona del campionat.

Foto: L’equip campió celebrant el títol. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This