Més de 200 participants aquest 3 d’abril en el 5è Memorial de Gimnàstica Rítmica Gemma Casajús

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/3/2022

Aquest diumenge 3 d’abril tindrà lloc el 6è Trofeu Interclubs de Torredembarra de Gimnàstica Rítmica i 5è Memorial Gemma Casajús, qui va ser presidenta i fundadora de l’entitat. Hi prendran part 237 gimnastes Clubs d’arreu del Estat i de totes les gimnastes de competició i iniciació del Club Esportiu Rítmica Torredembarra.

La competició es durà a terme al Pavelló Municipal Sant Jordi, de 9 a 19 hres. El preu de l’entrada és de 3 euros. L’organització va a càrrec del Club Esportiu Rítmica Torredembarra amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i de la Diputació de Tarragona.

Els nivells de competició seran UCEC, Copa Catalana 2 i 3, Copa Catalana 4, 5 i 6, base, absolut, amb individuals i conjunts.

Foto: Una imatge d’una de les darreres edicions del Memorial Gemma Casajús, / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This