Torredembarra i Altafulla, seus del Campionat d’Espanya infantil de Seleccions Autonòmiques de futbol sala

REDACCIÓ – Torredembarra / Altafulla, 29/3/2022

Ells pavellons municipals de Torredembarra i Altafulla es convertiran per Setmana Santa, de l’11 al 15 d’abril, en seus del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en les categories infantil masculina i femenina, que organitzarà la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Així, el Pavelló Ponent de Salou i el Pavelló Municipal de Salou seran els escenaris de la fase final dels Campionats d’Espanya mentre que el Pavelló Municipal d’Alcover, el Pavelló Municipal d’Altafulla, el Pavelló Municipal El Morell i el Pavelló Sant Jordi de Torredembarra acolliran les fases de grups de les categories infantil masculina i femenina.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en la categoria infantil femení hi participaran un total de 8 seleccions: Extremadura, Aragó, Galícia, Andalusia, Ceuta, Catalunya, Múrcia i Madrid. Mentre que en la categoria masculina hi participaran un total de 14 seleccions: Castella i Lleó, Ceuta, Melilla, País Basc, Andalusia, Madrid, Múrcia, Galícia, Illes Balears, Aragó, Extremadura, Comunitat Valenciana, Illes Canàries i Catalunya.

Tots els partits de les Seleccions Catalanes Infantil masculina i femenina es podran seguir per streaming a través de la Televisió de l’FCF i s’habilitarà un apartat específic a la pàgina web de l’FCF amb tota la informació del Campionat d’Espanya.

Foto: Setmana Santa de futbol sala al Baix Gaià,  / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This