Eduard Suárez deixa la selecció espanyola després de marcar gairebé 100 gols

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/2/2022

El jugador de futbol platja torrenc Eduard Suárez ha anunciat aquest diumenge, 20 de febrer, que deixa la selecció espanyola. Suárez, de 31 anys, ha explicat al Torredembarra Actualitat que la decisió arriba per motius professionals, ja que aquesta temporada no podrà tenir tanta dedicació al futbol platja i vol centrar-se en les competicions de clubs amb el Llevant i un segon equip que encara no està definit. Amb el conjunt valencià disputarà el Mundialet de Clubs, la Lliga i la Copa.

Suárez ha format part de la selecció espanyola durant set anys, al costat de dos torrencs més: Llorenç Gómez i Adri Frutos. En aquest periode ha disputat 115 partits amb ‘la Roja’ i ha marcat un total de 94 gols.

L’internacional torrenc agraeix a totes les persones amb qui ha compartit “aquest somni” -companys, equips tècnics i directius- i a totes les persones que li han donat suport -família i amics- i també els seus detractors, que “l’han ajudat a que casa dia s’exigís més”.

Fa uns mesos, el Carles Marquès li va fer una entrevista que podreu llegir AQUÍ.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This