Pol Fortuny es proclama campió del Torneig del Algarve amb la selecció espanyola sub-17

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/2/2022

El jugador de Torredembarra Pol Fortuny ha debutat amb molt bon peu com a internacional amb la selecció espanyola sub-17 al Torneig del Algarve. Fortuny, que actualment juga a les files del Real Madrid juvenil C, va disputar els tes partits i va marcar un gol, a més de proclamar-se campió del torneig.

En el primer partit, que va acabar amb victòria espanyola sobre Eslovaquia (3-0) Pol Fortuny va entrar en el minut 55. En el segon partit, contra Alemanya va jugar com a titular i en el minut 55 va marcar el definitiu 2-0. Va ser substituït en el minut 75.

En el partit decisiu, aquest dimarts, 15 de febrer, contra el conjunt local, Portugal, l’espanyola sub-17 va imposar-se per 2-3. Fortuny va entrar a l’inici de la segona part i va veure una targeta groga.

Foto: Pol Fortuny juga actualment al Real Madrid juvenil C. /  REAL MADRID

Hemeroteca

Tweets recents

Share This