El Club Pentatló Torredembarra obté 12 podis en el Campionat de Catalunya de Pentatló modern

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/2/2022

El Club Pentatló Torredembarra va assolir un total de 12 podis en el Campionat de Catalunya de Pentatló modern 2022, disputat a la capital del Baix Gaià el passat diumenge, 13 de febrer. El campionat va comptar amb un total de 86 participants i es van portar a terme les disciplines de natació i laser run, de les categories U9 a U17, Màster +40 i una prova especial test per als petits de menys de 5 anys.

Clàudia Ortega (U17), Alejandro Maldonado (U13), Nele White (U9),  Iñaki Baraldo (U9) van guanyar la medalla d’or; Cristian Bobeico (U15),  Cristian Galofre (U13) i Walid Kaffal (U11), la de plata; i Pau Baraldo (U9), Rim Kaffal (U9), Adrián Cimpoeru (U13), Paula Laguna (U13) i Benjamín Reina (Màster), la de bronze.

Foto: Un dels podis del Campionat de Catalunya de Pentatló modern 2022. / CLUB PENTATLÓ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This