Torredembarra acollirà del 14 al 17 d’abril a la I Llorenç Beach Soccer Cup 2022

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/2/2022

Torredembarra acollirà aquesta Setmana Santa la Llorenç Beach Soccer Cup 2022, una competició pensada per a joves talents de tota Europa que pretén contribuir en l’evolució, la professionalització i el futur del futbol platja. El campionat arriba de la mà de l’Ajuntament de Torredembarra i de Beach Soccer Worldwide (BSWW) i adopta el nom d’una de les figures més rellevants i reconegudes de la modalitat a nivell mundial.

Llorenç Gómez ha deixat un immens llegat damunt la sorra. Una dècada al cim de l’esport d’elit amb 168 internacionalitats, més de 40 països de tot el món visitats i 38 títols col·lectius i 43 d’individuals. Entre els més destacats, els de Campió de l’Eurocopa, Subcampió dels Jocs Europeus, Subcampió del Món, Millor Gol del Món 2014, Quintet Ideal 2014, Quintet Ideal 2018 i Millor Jugador del Món 2018. Actualment és entrenador i Seleccionador Català Absolut.

Aquesta primera edició de la competició ofereix les categories Sub-14 i Sub-18, en les seves modalitats femenina i masculina, i vol convertir-se en un gran aparador per a les noves generacions. Es disputarà del 14 al 17 d’abril a la Platja de la Paella.

Aquesta mateixa ubicació ja ha estat escollida en diverses ocasions com a escenari de l’Euro Beach Soccer League (EBSL) i dels Campionats de Catalunya. Tota una trajectòria que converteix Torredembarra en el marc perfecte per desenvolupar i donar el tret de sortida a aquesta primera edició de la Llorenç Beach Soccer Cup.

El municipi ja té en marxa els preparatius per oferir als equips participants  quatre magnífics dies de sol, sorra, diversió, convivència, oci, intercanvi  cultural i molt de futbol platja.

Foto: Llorenç Gómez posa en marxa un nou projecte: la I Llorenç Beach Soccer Cup 2022. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This