Torredembarra acull el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern aquest 13 de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/2/2022

Aquest proper diumenge 13 de febrer es disputarà el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern 2022 a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra, amb totes les mesures de seguretat, en què participaran un centenar d’atletes del Club Pentatló de Tarragona, Club Pentatló Sant Boi “Llor”, Club Pentatló Esplugues, Club Trikids, Club Fasttriatló i Club Pentatló Torredembarra. Les categories participants van des de prebenjamins fins a màsters i les disciplines que es disputaran són natació, cursa i tir.

Els atletes del club torrenc participants són: Unai Díaz, Ian Saritama, Lluc Blanch, Nele Blanch, Gisela Gámez, Ylenia Gámez, Rim Kaffal, Pau Baraldo, Iñaki Baraldo, Erika Bobeico, Walid Kaffal, Irina Baraldo, Paula Laguna, Alejandro Maldonado, Miguel Angel Valderrama, Adrián Cimpoeru, Cristian Galofre, Iman Cherifi, Cristian Bobeico, Claudia Ortega i Benjamín Reina.

Està previst que la prova comenci a les 9.45 hores, amb una exhibició amb els més petits del Club Pentatló Torredembarra i finalitzi aproximadament a les 14 hores. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: El Club Pentatló Torredembarra buscarà nous podis aquest cap de setmana. / CLUB PENTATLÓ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This