Triple triomf del Bikepark BAUHAUS Torredembarra aquest primer cap de setmana de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/2/2022

El Bikepark BAUHAUS Torredembarra ha començat de la millor manera el 2022, aconseguint tres victòries en diverses proves disputades aquest darrer cap de setmana. Magdala Navarro va guanyar el Duatló de Vilaseca en individual fèmina Joan Canela es va imposar en equip mixt el Duatló de Vilaseca, mentre Toni Cano va pujar a dalt del podi en una marxa del Circuit de Valencia.

Curs de jutges a Torredembarra

Per altra banda, aquest dissabte, 12 de febrer es durà a terme un nou curs de jutges de Trial a Torredembarra, ja que el club local impulsa diverses competicions a la província de Tarragona, entre 5 i 8 curses de trial/any, el que fa que necessitin personal format per realitzar la tasca de jutge. Aquests jutges formats cobraran a cada cursa en que treballin.

El curs, que es portarà a terme de les 16:30 a les 19 hores al Bikepark de Torredembarra, és gratuït pels nous jutges pels que ja ho han estat i realitzen reciclatge per conèixer les noves aplicacions a la normativa.

Foto: Magdala Navarro i Joan Canela, a dalt del podi. / BIKEPARK BAUHAUS TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This