Unes 900 persones participaran el 6 de febrer en la 10a Marxa Castells del Baix Gaià

REDACCIÓ – Altafulla, 4/2/2022

La 10a Marxa dels Castells del Baix Gaià va esgotar ja fa dies els 900 dorsals que aquest diumenge, 6 de febrer, gaudiran d’una de les cites esportives i de lleure més populars del territori, que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la direcció tècnica d’Sport No Limit Group. Després de la suspensió l’any passat a causa de la Covid-19, l’edició d’enguany s’ha adaptat a la situació pandèmica, esglaonant les sortides. La gran novetaT d’enguany és que la marxa es podrà fer corrent, en a modalitat trail, tot i no ser competitiva.

S’hi desenvoluparan tres recorreguts i dues modalitats: les distàncies dels 17 km, 26 km i 33,5 km, de trail i treking. Les sortides es realitzaran com és habitual des del Castell a partir de les 9 del matí. La previsió d’arribada del primer participant de trail 17k es preveu a les 10:30 hores, mentre que per la del primer participant de treking 17k, es preveu a les 12:50 hores. El tall de temps oficial i fi de la marxa serà a les 16:30 hores, mentre que la botifarrada per a tots els participants començarà a les 12:30 hores.

Els participants podran recollir els seus dorsals demà dissabte, de 17 a 20 hores al Pavelló Poliesportiu; i diumenge, de 8 a 9 hores, al Centre d’Entitats. Des de l’organització es recomana que no es vagi a recollir els dorsals a darrera hora, i que, en la mesura possible, es reculli dissabte per evitar les aglomeracions a l’entrega de dorsals diumenge.

La marxa és una prova no competitiva, que pretén gaudir de l’entorn natural i recorre les fortificacions dels Castells de Tamarit, El Catllar, La Riera (Castellot), Ferran i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del riu Gaià. Tots els que hi participin comptaran amb una armilla de regal, els avituallaments en el circuit i a la meta, la botifarrada i beguda, i una fotografia de l’arribada. Per a més informació consulteu el web www.marxacastells.com .

Foto: El de Tamarit és un dels castells per un passa la marxa. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This