El torrenc Pol Fortuny, convocat amb la selecció espanyola sub-17

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/2/2022

Pol Fortuny, jugador de Torredembarra que actualment juga a l’equip juvenil C del Reial Madrid,  ha fet un pas més en la seva prometedora carrera i ha esta convocat amb la selecció espanyola sub 17, dirigida per Julen Guerrero.

El combinat espanyol sub-17 disputarà de l’11 al 15 de febrer el Torneig Internacional sub-17, que se celebrarà a El Algarve (Portugal) entre l’11 i el 15. Espanya competirà amb Alemanya, Eslovàquia i Portugal.

Els jugadors seleccionats, entre els quals el migcampista torrenc, estan citats a la Ciutat del Futbol de las Rozas el pròxim dilluns 7 de febrer. Des d’allí viatjaran a El Algarve el 10 del mateix mes.

Pol Fortuny Aubareda complirà 17 anys el proper 11 de març i va arribar al club blanc l’estiu de 2019. La seva carrera va començar a la UD Torredembarra, fins que el 2014 va fitxar pel Reus Deportiu. Al club grana va estar tres temporades fins que l’Espanyol el va incorporar a la plantilla de l’infantil junt amb un altre torrenc, Roger Ciuró.

Foto: Pol Fortuny forma part de la plantilla del Real Madrid juvenil C: / REAL MADRID

Hemeroteca

Tweets recents

Share This