La rierenca Gemma Rosell fitxa pel Bikepark Bauhaus Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/1/2022

El Bikepark Bauhaus Torredembarra ha anunciat el fitxatge de Gemma Rosell, de la Riera de Gaià, per aquesta temporada 2022. Els principals objectius de Rosell aquest any són debutar en Copa Catalana XCO, participar a la Titan Desert i altres competicions com la Transpyr, la Ride Across Girona i alguna Scott Marathon.

El club torrenc també ha renovat diferents ciclistes: Rubén Otero , Kathe Chaplin , Domènec Lladó i Axel Méndez. Rubén Otero és triatleta; Kathe Chaplin, atleta; Domènec Lladó, pilot elit internacional, a un pas del podi en campionats estatals aquest any i participant al Mundial; i Axel Mendez, campió estatal els tres últims anys, que en breu debutarà al mundial.

Foto: Gemma Rosell està especialitzada en curses ciclistes de resistència. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This