Bike Park Costa Daurada Torredembarra i Bauhaus seguiran lligats un any més

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/12/2021

Bauhaus renova el seu acord de patrocini amb el club Bike Park Costa Daurada Torredembarra per a l’any 2022. Així ho ha anunciat el director de la botiga de Bauhaus a Tarragona, Oscar Barbachano, al costat d’alguns dels membres del club. Durant l’acte, celebrat aquest 29 de desembre, han estat presents el fundador de l’escola i campió del món i d’Espanya de trial, Àngel Batlle; l’esportista en triatló, Rubén Otero; els germans i campions de la Copa de Catalunya de BTT mountainbike infantil, Marc i Noemí Faró; i el també jove Àxel Mendez qui, amb només 10 anys, és campió d’Espanya i de la Copa de Trial d’Espanya.

El patrocini entre Bauhaus i el Bike Park Costa Daurada Torredembarra va començar en el 2017. La filosofia de treball i els valors que treballa Bike Park Costa Daurada Torredembarra són els que han fet que l’empresa líder en bricolatge i reformes hagi decidit renovar un any més el seu patrocini amb l’escola d’Àngel Batlle. “Tenen un gran compromís amb l’equip, l’esforç i la constància. En Bauhaus apostem per la nostra pedrera, invertim en ella, i en Bike Park ocorre el mateix. A més, tota la seva pedrera és local”, afegeix el director de la botiga de BAUHAUS a Tarragona, Óscar Barbachano.

Bauhaus no només col·labora amb Bike Park Costa Daurada Torredembarra oferint-los equipaments i materials esportius, sinó que també han estat els encarregats de pintar alguns dels obstacles del parc, els han facilitat casetes de fusta com a centres de gestió, cantines per als esdeveniments, lavabos i canviadors per als nens. Gràcies a aquesta col·laboració, Bike Park Costa Daurada és avui dia un dels parcs de bike trial més grans d’Europa i al qual cada any acudeixen pilots de tota Europa per a entrenar.

Foto: Una imatge de la presentació de la renovació de l’acord. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This