Els Vogadors de Baix a Mar, subcampions de Catalunya de Llagut Català

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/12/2021

L’equip veterà masculí dels Vogadors de Baix a Mar s’ha proclama subcampió de Catalunya de Llagut Català 2021 aquest diumenge, 12 de desembre a Tarragona, organitzat pel Reial Club Nàutic de Tarragona amb més de 350 participants. Han quedat per darrera del VE Vogadors de Cambrils, que han cobert els mil metres en 5:39:05, mentre que el conjunt torrenc ha marcat un temps de 5:46:19.

Per la seva banda, l’equip veterà femení dels Vogadors de Baix a Mar ha assolit la segona posició de la Final B. Només el Club Natació Badalona, que ha fet un temps de 6:10:20, ha superat l’equip torrenc, que ha aturat el crono en 6:14:53.

Foto: Els integrants de l’equip que s’ha proclamat subcampió català. / VOGADORS BAIX A MAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This