La Riera de Gaià celebrarà la seva 11a Cursa Trail el 12 de desembre

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 24/11/2021

L’Ajuntament de la Riera de Gaià recupera el proper 12 de desembre la Cursa Trail, que tradicionalment se celebra el mes de desembre, després que la pandèmia de la Covid-19 va obligar a ajornar l’11a edició prevista per al 2020. Serà la segona edició que el consistori rierenc organitza la cursa.

Com és habitual, l’esdeveniment inclou dos recorreguts, un de 21,7 quilòmetres i l’altre de 9,3 quilòmetres. En la cursa llarga, l’organització s’ha vist obligada a modificar part del recorregut a causa de les queixes pel pas per finques privades. El resultat és un circuit, que suma quilòmetre.

El preu per participar en la cursa llarga és de 17 euros, i el de la cursa curta és de 15 euros. L’obsequi de la present edició és una dessuadora de màniga llarga. Les inscripcions clouen el dijous 9 de desembre, tres dies abans de la cita, o quan s’esgotin els 300 dorsals disponibles.

El regidor d’Esports de la Riera de Gaià, Albert Cuevas, destaca que el fet d’oferir un servei proper, en un sentit pròpiament humà i logístic, és el que diferencia el Trail de la Riera de molts altres que es disputen arreu del país: “Estem parlant d’una activitat que es desenvolupa des de l’Ajuntament i on tothom que ho desitja s’hi pot involucrar d’alguna manera. Tant pot ser com a voluntari, o bé aportant la seva col·laboració amb algun recurs. En aquest punt vull agrair especialment la col·laboració de les dues persones que formen part del grup motor que són el David Vidal i en Ricard Serramià.”

“En aquesta edició ens motiva el fet de recuperar la cursa Trail després d’una any en què la gran majoria de curses no s’han pogut realitzar o bé ho han fet en formats molt diferents als que tenien per costum. Tot i així ho estem preparant tot amb prudència i observant les dades pandèmiques per tal d’oferir garantia i seguretat a tothom”, explica Cuevas, que assenyala “l’entorn fantàstic, immers en plena natura” on es disputa la prova.

Les novetats per enguany són, d’una banda, la limitació de dorsals per poder oferir una atenció més òptima als participants, habilitant 150 dorsals per cadascuna de les dues curses, i d’altra banda el servei d’avituallament posterior a la cursa, el qual serà més dirigit als protagonistes i cuidant més aspectes de control lligats a protocols covid, atès que, tot i que estem en un nivell de recomanacions sanitàries i socials molt normalitzat convé tenir present d’on venim i actuar amb sentit comú per tal que tot sigui un èxit.

Foto: Imatge com aquesta es tornaran a repetir aquest mes de desembre a la Riera. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This