El torrenc Eliott Mounoud, millor porter del món de futbol platja del 2021

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/11/2021

El torrenc Eliott Mounoud s’ha proclamat millor porter del món del 2021, durant la gala de la Beach Soccer Worldwide que s’ha celebrat aquest dissabte, 6 de novembre, a Dubai. Mounoud s’ha imposat en l’elecció final al rus Stanislav Kosharnyi i al senegalès Al Seyni N’Diaye. El porter de la selecció suïssa també ha estat inclòs a l’equip ideal de la temporada juntament amb Catarino, Ozu, Borer i Be Martins.

Aquesta era la primera nominació del torrenc en els premis que atorga anualment la Beach Soccer Worldwide. Mounoud també va obtenir enguany el Guant d’Or al millor porter del Mundial de Rússia, celebrat el passat mes d’agost i on va aconseguir la tercera posició amb Suïssa.

En el moment de recollir el premi, Mounoud va afirmar que aquest “és el resultat de molts anys de treball i d’entrenaments”. També va voler donar les gràcies a la seva família pel suport durant aquests anys

Es tracta del tercer torrenc que obté un premi de la Beach Soccer Worldwide després dels premis al millor jugador del món de Llorenç Gómez i al del millor gol d’Edu Suárez, de l’any 2018.

Foto:; Una imatge del torrenc Eliott Mounoud, que és el millot porter de futbol sala del món. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This