Un total de 150 atletes participaran en la Cursa de Tardor de l’1 de Novembre a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 30/10/2021

La Cursa de Tardor 1 de Novembre d’Altafulla, que organitzen els Atletes d’Altafulla i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, recuperarà en aquesta edició el recorregut original de la cursa després que en la darrera edició de 2019 –la 2020 no es va poder celebrar per la pandèmia de la Covid-19-,  s’hagués de modificar per l’augment del cabal del riu Gaià.

La prova tornarà a passar per la llera del riu fins a arribar pràcticament a la Riera de Gaià. Des d’aquí, els corredors i les corredores hauran de creuar pel pont que passa per sobre de l’N-340, i iniciar l’ascensió a l’Ermita de Sant Antoni, on hi haurà la línia de meta.

La Cursa de Tardor comptarà en aquesta 6a edició amb 150 atletes, lluny dels 275 habituals en anys anteriors a la pandèmia, ja que les mesures de seguretat sanitàries han obligat a l’aforament limitat de participació, tenint en compte també que les sortides des del Castell d’Altafulla, a partir de les 10 del matí, seran esglaonades.

El president dels Atletes d’Altafulla, Jordi Ribé, ha agraït la implicació dels Atletes, el voluntariat i l’Ajuntament d’Altafulla per garantir que “tot surti rodat”, al mateix temps que ha avançat que per la situació sanitària enguany no s’oferirà la botifarrada habitual, tot i que si es disposarà de refresc, begudes energètiques i fruita.

El recorregut és de 10 km, passant per llocs emblemàtics com la llera del riu Gaià, el castell de Tamarit, la platja d’Altafulla, els espais protegits de la desembocadura i la Muntanya de Sant Antoni. Tot per senderons i camins d’entre diferents tipus de vegetació, un recorregut espectacular que finalitza a l’Ermita de Sant Antoni. Els participants comptaran amb dos avituallaments al llarg de la prova; un, enmig del recorregut, i l’altre, al final.

L’organització de la cursa va a càrrec dels Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla, i la direcció tècnica d’Athletic Events. En la vessant solidària, enguany també s’ha posa’t a disposició del públic el dorsal 0 (10 euros per col·laborar amb l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath).

Foto: Una imatge d’una edició anterior de la tradicional cursa altafullenca. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This